Dayliva's Angels

Puppy's


Wij verwachten incidentieel een nestje met pups.
Om deze reden openen we pas een wachtlijst als er ook daadwerkelijke plannen zijn.Onze werkwijze

Zodra er concrete plannen zijn voor een nieuw nestje dan gaan we een lijst openen.
Doordat er een extreem veel vraag is naar een Toller pup.
Sturen wij na mail contact iedereen een vragenformulier. Dit doen wij om voor ons een goed beeld te krijgen, maar het ook overzichtelijk te houden.
Aan de had van dit formulier, nodigen wij mensen uit voor een kennismakingswandeling.
Mocht er tijdens de kennismaking een wederzijdse klik en vertrouwen zijn, komt iemand pas op de wachtlijst.
Helaas kunnen wij niet iedereen gelukkig maken, daar is de vraag te groot voor. Wij kijken dus vooral uit de belangen van de toekomstige pups


Wat verwachten we van u

Het heeft geen zin om ons te benaderen met alleen de vraag of u op de wachtlijst kunt komen, omdat ze er zo lief uit zien. Een Toller is veel meer dan er lief uit zien. Een wel overwogen en onderbouwde keuze vinden wij belangrijk. Een pup is geen impuls aankoop en heb je voor een jaar of 12 tot 15. Een passend ras is dan ook zeker van belang. Daarnaast zijn ze ook niet op bestelling te leveren.

Een Toller is absoluut geen Labrador of Golden retriever in een kleiner jasje. De Tollers zijn echte werkhonden en dit houden ze hun hele leven. Naast dat ze van wandelen, zwemmen, balletje gooien en vies worden houden. Zullen ze ook echt uitgedaagd moeten worden, doormiddel van een cursus, hersenwerk en leuke trics. Ook op volwassen leeftijd.
Dus denk er goed over na, hoe u er tegen over staat om met uw toller te gaan trainen/werken.

Naast goed doordachten keuzes en deze ook te kunnen onderbouwen.
Verwachten wij uiteraard dat u eerlijk naar ons toe bent.


Wat kunt u van ons verwachten

De pups komen uit geteste ouders. Er wordt getest op alle mogelijke DNA testen die er voor de tollers zijn. De uitslagen staan op onze website en kunnen altijd in gezien worden.

De pups worden groot gebracht in de huiselijke sfeer.
Naast de benodigde socialisatie in huis, zullen we ook met de pups op pat gaan. Alles gaat op het tempo waar de pups aan toe zijn. Om ze niet te overprikkelen en te laten schrikken. Maar op een gedoseerde manier.

Gedurende de socialisatie worden de nieuwe eigenaren hier direct bij betrokken. Zij zullen iedere keer dat ze komen kijken niet alleen knuffelen, maar ook mee helpen in deze belangrijke socialisatie procedure. Zij zullen dus opdrachten krijgen of met ons mee gaan op een uitje voor de pups.

Er mag een voorkeur uitgesproken worden, maar wij maken de matches op basis van de wensen van de gezinnen en de karakters van de pups.
Zodra de pups naar hun nieuwe gouden mandje mogen vertrekken, krijgen de eigenaren bomvol met informatie mee naar huis en daarnaast een puppypakket.

Daarna houd het contact niet op. Bij vragen of problemen kan er altijd contact opgenomen worden. Maar uiteraard zien we ook graag foto's en verhalen hoe het gaat. Verder probeer ik jaarlijks een re√ľnie te plannen om elkaar weer eens te zien.
Het onderhouden van contact is ook belangrijk om te zien voor ons hoe de pups uitgroeien en eventuele keuzes voor een volgend nest.