Dayliva's Angels

Puppy's


Wij fokken incidentieel een nestje met pups.

In 2015 hebben we ons 1e nestje gehad en na verwachting zal er in het voorjaar van 2017 een nieuw nestje gefokt worden.

Wat verwachten wij van u

Het heeft geen zin om ons te benaderen met alleen de vraag of u op de wachtlijst kunt komen omdat ze er zo lief uit zien. Een Toller is veel meer dan er lief uit zien.
Daarnaast wil ik graag eerst meer informatie over de huidige gezinssituatie en wat jullie de Toller te bieden hebben. Na contact zult u wel of niet uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek. Afhankelijk daarvan wordt u op de wachtlijst geplaatst.

Wij geven namelijk niet zomaar aan iedereen een tollerpup mee. Een pup is geen impuls aankoop en heb je voor een jaar of 15. Een passend ras is dan ook zeker van belang. Daarnaast zijn ze ook niet op bestelling te leveren.

Een Toller is absoluut geen Labrador of Golden retriever in een kleiner jasje. De Tollers zijn echte werkhonden en dit houden ze hun hele leven. Naast dat ze van wandelen, zwemmen, balletje gooien en vies worden houden. Zullen ze ook echt uitgedaagd moeten worden, doormiddel van een cursus, hersenwerk en leuke trics.
Ook op volwassen leeftijd.Wat kunt u van ons verwachten

De pups komen uit geteste ouders. Er wordt getest op alle mogelijke DNA testen die er voor de tollers zijn. Deze papieren zullen ook in deze map zitten en kunnen altijd in gezien worden.

De pups worden groot gebracht in de huiselijke sfeer. 
Ze zullen veel gesocialiseerd worden in huis en buitenshuis. Gedurende uitjes waar ze bij ons mee gaan. Alles gaat op het tempo waar de pups aan toe zijn.

Gedurende de socialisatie worden de nieuwe eigenaren hier direct bij betrokken. Zij zullen iedere keer dat ze komen kijken niet alleen knuffelen, maar ook mee helpen in deze belangrijke socialisatie procedure.

Er mag een voorkeur uitgesproken worden, maar wij maken de matches op basis van de wensen van de gezinnen en de karakters van de pups.
Zodra de pups naar hun nieuwe gouden mandje mogen vertrekken, krijgen de eigenaren een map bomvol met informatie mee naar huis en daarnaast een puppypakket.


Daarna houd het contact niet op. Bij vragen of problemen kan er altijd contact opgenomen worden. Maar uiteraard zien we ook graag foto's en verhalen hoe het gaat. Verder probeer ik jaarlijks een reünie te plannen om elkaar weer eens te zien.