Dayliva's Angels

Foto gemaakt door Mijn Stijl Fotografie

Over ons

Op het eerste moment zegt de kennelnaam Dayliva's Angels niet zo veel. Maar toch is het een naam waar het allemaal mee begon. Dayliva staat voor Daya & Liv, mijn eerste 2 honden en Angels is mijn achternaam. De basis van de kennel.

Zelf ben ik altijd opgegroeid met katten,  maar altijd al een aantrekkingskracht met honden gehad. Door mijn studie 'dierverzorging management' is de liefde voor honden nog meer gaan ontstaan. Zodoende kwam ik in mijn stages veel verschillende rashonden en kruisingen tegen. De Toller was alleen toch echt het eerste ras wat me echt aansprak. Na veel inlezen, zijn we eens gaan informeren en kennismaken met een fokker. Na lang wachten is dan ook onze eerste Toller Daya, in 2009 geboren. Een hond waar we enorm veel plezier aan beleven en maar zeer zeker ook erg veel van leren. Maar eenmaal een Toller in je leven, wil je er nog eentje bij. Wachtend op de perfecte match, werd uiteindelijk Liv in 2012 geboren. Een totaal andere hond, maar een grote aanvulling voor ons gezin.
Ondertussen ben ik gediplomeerd Kynoligisch instructeur en in 2017 rond ik na alle waarschijnlijkheid de opleiding tot Kynologisch gedragstherapeut af 

Na heel lang nadenken heb ik de keuze gemaakt om met Liv te gaan fokken. Voor mij en mijn achtergrond een hele mooie ervaring, maar zeer zeker ook omdat ik Liv een geschikte teef vindt. Onder de juiste begeleiding, hoop ik een steentje bij te kunnen dragen in dit prachtige ras.


Foto is gemaakt door Arista Fotografie